Covoarele Kilim sunt un tip de covoare orientale, in general, tesute manual si care au un aspect unic. Pe Shopimeo iti punem la dispozitie modele de covoare de lana, bumbac si poliester, menite sa iti infrumuseteze casa.

Acestea se remarca atat prin nuantele deschise care vor conferi un aspect luminos incaperii, cat si prin calitatea materialelor din care sunt fabricate. Dispunem de modele rustice si orientale, dar si de covoare Kilim moderne, ideale oricarei locuinte.

Ce tipuri de covoare Kilim gasesti pe Shopimeo?

Iti oferim urmatoarele modele:
• covor anatolian;
• covor monocromatic;
• covor din bumbac;
• covor din lana;
• covor Kilim mic;
• covor Kilim mare;
• covor dreptunghiular;
• covor de tip traversa;
• covor rotund.

Covorul perfect in functie de dimensiune

Alege-ti covorul ideal in functie de dimensiunile camerei in care va fi asezat. Covoarele tip traversa sunt potrivite pentru incaperi mari si lunguiete, ceea ce le face potrivite pentru hol.

In schimb, covoarele dreptunghiulare sau rotunde vor arata perfect in camere mai mici si vor participa la armonia stilului de amenajare ales de tine. Iti punem la dispozitie covoare de diverse dimensiuni astfel incat viziunile tale sa fie puse in practica in detaliu.

Materialul ideal pentru casa ta

Daca iti doresti un covor usor de intretinut, iti recomandam modelele confectionate din bumbac si poliester. Covoarele de lana ofera mai mult confort picioarelor tale, insa sunt mai pretentioase.

De aceea, trebuie plasate strategic in sufragerie sau dormitor pentru a participa la o experienta relaxanta si placuta din punct de vedere vizual.
Culorile care vor aduce echilibru in camera

Iti poti pastra cu usurinta stilul de amenajare interioara ales pentru casa ta cu ajutorul modelelor noastre de covoare Kilim. In general, acestea sunt potrivite pentru un design rustic, insa poti alege un model monocromatic pe care sa-l integrezi si intr-o camera in stil Art Deco, de exemplu.

In functie de dorintele tale, covoarele Kilim de pe Shopimeo pot aduce un plus de confort, eleganta si bun gust in locuinta ta, indiferent de stilul de amenajare interioara abordat. Gasesti produsele noastre in diferite nuante, de la rosu inchis, la galben, portocaliu sau crem, astfel incat acestea sa poata fi asortate cromatic cu incaperea in care sunt amplasate.

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro

4 thoughts on “Covoarele Kilim din lana

  1. Multumesc pentru acest articol informativ despre tehnologiile moderne folosite in laboratoarele stiintifice. Este reconfortant sa vedem progresele facute in domeniul analizelor chimice si biologice, care ne ajuta sa intelegem mai bine lumea din jurul nostru.

  2. Sectiunea dedicata aplicatiilor analitice ale spectrometriei de masa este foarte utila pentru cei care lucreaza in cercetare sau industria farmaceutica. Astfel de informatii pot face diferenta in procesul de dezvoltare a unui produs sau medicament.

  3. Am fost impresionat de detaliile oferite despre spectrometria de masa si rolul sau in identificarea compusilor chimici. Acest instrument este cu siguranta unul dintre cele mai importante din domeniul analizelor stiintifice.

  4. Articolul ofera informatii valoroase despre echipamentele de laborator si tehnologiile moderne utilizate in analizele stiintifice. Este important sa fim la curent cu ultimele metode si tehnici pentru a obtine rezultate precise si relevante.

Comments are closed.