Desi fiecare avem nevoie de un asa-zis, un loc al nostrum, exista diverse optiuni si alternative, in ceea ce priveste modul in care alegem, daca ar trebui, sa continue sa inchirieze sau sa cumpere un imobil, si a detine, o casa – a lui – proprie!

In timp ce considerentele financiare sunt factori evidenti, acest articol va sublinia alti 4 factori cheie, implicati si legati de motivul pentru care multi aleg sa cumpere, mai degraba decat sa inchirieze!

Amintiti-va totusi, ca fiecare dintre noi, avem anumite prioritati personale, si o zona de confort, care, poate, fie, sa fie reala, fie nu, si/sau, de serviciu, sau de lucru, impotriva intereselor noastre!

Avand in vedere acest lucru, acest articol va incerca, pe scurt, sa ia in considerare, sa examineze, sa revizuiasca si sa discute aceste cinci considerente si, de ce, adesea, ele fac o diferenta uriasa in abordarea si actiunile cuiva legate de aceasta schimbare.

Multi simt/cred ca detinerea unei case, proprietate personala, este o componenta cheie a asa-numitului vis American.

Cand detinem, platile noastre lunare si costurile de intretinere pot fi mai mari sau mici in comparatie cu un imobil aflat in inchiriere.Totul depinde de modul in care a fost achitionat acel imobiliar: cu banii jos, credit bancar etc. Sa nu uitam si de impozitul anual catre stat.

Mandria de a detine o casa. Se pare ca multi vor, ceea ce se numeste adesea drept laudari si avand o casa, sa arate acest aspect in fata prietenilor ca si un adevarat succes, chiar daca poate inseamna mai mult stress si mai multa munca decat atunci cand stateai in chirie.

Cu toate acestea, aceasta mandrie de proprietate este adesea un factor major, semnificativ!

Cand inchiriem, castigam! Indiferent daca noi inchiriem un imobil sau suntem chiriasi parerile sunt impartite.

Multe persoane nu doresc sa se imprumute la banca pentru a-si cumpara o locuinta doar din simplu motivul de a deveni proprietari si aleg sa investeaga acei bani intr-un business iar ulterior daca veniturile sunt mai mari sa achizitioneze o casa sau un apartament cu „banii jos”.

Personalizabil: Atunci cand imobilul este proprietate personala poti sa il customizezi asa cum vrei tu, in schimb cand esti chirias nu prea poti sa faci foarte multe modificari,decat la suprafata.
 
Potrivit portalului de anunturi ivu.ro, exista oameni care cumpara sau inchiriaza o casa sau un apartament din motive intemeiate, iar altii doar pe baza unor considerente emotionale! Fiti pregatiti si procedati, cu intelepciune!
 

Publicare advertoriale SEO contact@xseo.ro